Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Striptekenaars.nl | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

Recente Projecten

Branche Strips Branche Strips Branche Strips Branche Strips Branche Strips

Branche Strips

Strips zijn niet alleen voor kinderen. In kranten of magazines wordt de pagina waar strips staan vaak bekeken. Als je als organisatie een branche magazine hebt dan is het toevoegen van een strip op het thema van het blad een goed idee.

Striptekenaars.nl maakt branche strips voor organisaties en personeel bladen. Wij maken de strip op basis van de branche of het thema van het blad.  We creëren herkenbare karakters die op hun eigen manier vorm geven aan artikelen in het blad, of thema’s die op dat moment spelen op de website. Aan de hand van onderwerpen  die in het magazine komen te staan maken we een script die het thema van het blad reflecteert. Meestal wordt dit op een humoristische wijze gebracht. De strips zijn leuk als je de onderwerpen van het blad of website nog niet hebt gelezen. Ze krijgen nog meer impact als de topics wel gelezen zijn en zorgen ervoor dat de boodschap beklijft.

Wil je op een leuke manier je branche magazine, website of personeelsblad voorzien van een branche strip? Neem dan contact op met Stefan de Groot. Wij maken de strips op maat!